De Decker wil winst tegen Liberec: “Ben zeker dat KAA Gent hier uit geraakt”

De Decker wil winst tegen Liberec: “Ben zeker dat KAA Gent hier uit geraakt”

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 16:26wo 02-12-2020 om 16:26

KAA Gent neemt het in de Europa League op tegen Slovan Liberec. De Buffalo’s zijn uitgeteld in Europa, maar krijgen wel positief nieuws. Coach Wim De Decker gaf een persconferentie.

Roman Yaremchuk, Tim Kleindienst en Laurent Depoitre keerden terug op training. “Het was wennen om nog eens zoveel spelers op training te zien. Uiteraard doet het me plezier dat ik eindelijk over bijna al mijn spelers kan beschikken. En er zijn geen nieuwe coronagevallen bijgekomen, we lijken te zijn verlost van het virus. Nu moeten we gewoon wie waar staat en wie we donderdagavond kunnen gebruiken tegen Slovan Liberec", citeert Het Nieuwsblad.

De Decker wil de drie punten tegen Slovan Liberec. “Ik verwacht opnieuw een heel laag blok, met een dubbele lijn voor doel. Ze zijn ook heel sterk in de duels en teren vooral op de omschakeling. Moeilijk om tegen te spelen, maar dat is hun volste recht. We moeten morgen vooral die drie punten pakken om opnieuw aan vertrouwen te winnen. We komen uit een nogal ongelukkige reeks, maar ik ben zeker dat we hieruit zullen geraken.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws