Breaking news

Tielemans maakt indruk in Premier League: 'Klassevol, een mooie speler'

Klopp strooit met complimenten na Ajax-clash: 'Wijnaldum, geen woorden voor hem'

Klopp strooit met complimenten na Ajax-clash: 'Wijnaldum, geen woorden voor hem'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 09:25wo 02-12-2020 om 09:25

Jürgen Klopp is zeer tevreden over de overwinning van Liverpool op Ajax. Op Anfield werd het, net als in de eerdere wedstrijd, 1-0 in het voordeel van zijn ploeg. De manager looft de tegenstander uit Amsterdam.

"Iedereen weet hoe goed Ajax is", vertelt Klopp in gesprek met Ziggo Sports. "We hebben twee keer gewonnen, daar ben ik heel erg trots op. We hebben vandaag veel kansen gehad om ruimer te winnen, maar Ajax kreeg ook een paar prima mogelijkheden."

De Liverpool-manager gaat in gesprek met BT Sport nog een stapje verder. "Om eerlijk te zijn voelde dit als een van de grootste Champions League-avonden in mijn tijd bij Liverpool. Zonder onze supporters was dit een van de meest belangrijke, moeilijke en meest bijzondere."

De vele blessures maakten het lastig voor Liverpool, stelt Klopp. "Gezien de omstandigheden was er niet veel om vrolijk over te zijn. De jongens hebben zichzelf in de wedstrijd geworpen. Robertson kreeg een harde tik op zijn enkel, maar knokte verder. Henderson had last van zijn rug en Wijnaldum: ik heb gewoon geen woorden voor hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws