Breaking news

OFFICIEEL: Van Der Brugge tekent voor 3,5 jaar bij Cerce Brugge

Antwerp maakt furore: Heel gelukkig, maar wij staan nog nergens

Antwerp maakt furore: "Heel gelukkig, maar wij staan nog nergens"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 11:15ma 30-11-2020 om 11:15

Antwerp leeft op momenteel een wolk, want de volgende ronde van de Europa League ligt binnen handbereik. CEO Sven Jaecques is voorzichtig, maar kan ook genieten van de topvorm bij Antwerp.

"Deze 9 op 12 is ook gewoon top", aldus Jaecques bij Het Laatste Nieuws. "Genieten heb ik in het verleden te weinig gedaan. Ik heb dat moeten leren. Maar kijk: van de bekerwinst zijn we nog altijd aan het genieten (lacht). Het werkt in beide richtingen: ik ben ook niet kapot als we 1-1 spelen in Oostende. Da's frustrerend, en ik zal eens luid vloeken, maar ik lig er niet wakker van. De volgende match loert immers al om de hoek."

Antwerp moet nu op zijn hoede zijn. "Onze campagne tot dusver is fantastisch, en we zijn heel gelukkig, maar we zijn nog nergens. We gaan niet rekenen op een zege van Tottenham in Linz. LASK heeft een goede ploeg. Ik ga akkoord als je schrijft dat het ook anders had kunnen lopen. Maar dat had het de voorbije drie wedstrijden in de competitie ook gekund, toch? Da's voetbal. En deze zege is geen 'of-verhaal'."

Maandagavond wacht met Oud-Heverlee Leuven al een nieuwe uitdaging. "Wij willen ook tegen hen winnen. En in de competitie een aantal zaken rechtzetten. Wat dan? We hebben de voorbije weken niet gekregen wat we verdienden. We hadden die drie laatste wedstrijden eigenlijk alle drie kunnen winnen", besluit Jaecques.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws