Onuachu blijft maar scoren voor Genk: Goals maak je natuurlijk niet alleen

Onuachu blijft maar scoren voor Genk: "Goals maak je natuurlijk niet alleen"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 10:16zo 29-11-2020 om 10:16

KRC Genk won zaterdagavond met overtuigende 1-5 cijfers van Cercle Brugge en kon weer rekenen op een sterke Paul Onuachu. De Nigeriaan scoorde twee van de Genkse doelpunten en hielp daarmee Genk ook aan de leidersplaats in de competitie.

"Dit was zo’n avondje dat alles meezat", citeert Het Laatste Nieuws een lachende Onuachu, die momenteel topschutter is "Met die twaalf doelpunten ben ik echt wel tevreden, ik haal daarmee een gemiddelde van bijna één goal per wedstrijd. Want ik speelde er maar dertien, hé, de topper tegen Club Brugge moest ik aan me laten voorbijgaan."

Zo blijft de lange spits maar scoren dit seizoen. Maar het is niet de eerste keer dat Onuachu dit doet. "In mijn beste seizoen bij FC Midtjylland ben ik ooit eens begonnen met elf goals in elf matchen, dit komt aardig in de buurt. Maar je maakt al die goals natuurlijk niet alleen. Nu waren mijn goals net zo goed de verdienste van Junya Ito en Théo Bongonda, ik ben blij dat zij er ook elk eentje tegen de netten prikten", heeft hij nog lof voor zijn ploegmaats.

Met zes overwinningen op een rij heeft Genk nu ook het eigen clubrecord geëvenaard. "Met een overwinning volgende week tegen Antwerp kunnen wij ons in het Genkse geschiedenisboek trappen. Seven in a row: dat moet ons lukken", besluit Onuachu met veel vertrouwen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws