Griezmann loopt leeg: 'Begrijpt niet hoe voetbal werkt, heb zijn nummer niet eens'

Griezmann loopt leeg: 'Begrijpt niet hoe voetbal werkt, heb zijn nummer niet eens'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 07:14di 24-11-2020 om 07:14

Antoine Griezmann heeft in een uitgebreid interview een duidelijke uitleg gegeven over zijn situatie bij FC Barcelona. De Fransman kwam de laatste tijd meerdere keren in het nieuws. Hij zou niet goed overweg kunnen met Lionel Messi én niet gelukkig zijn bij de club, maar dat is volgens hem absoluut niet waar.

Griezmann wees Barcelona in eerste instantie af, maar maakte een jaar later alsnog de overstap van Atlético Madrid naar Barcelona. Zijn eerste actie in Camp Nou was een gesprek met Messi, geeft hij toe. "Ik heb met hem gesproken toen ik bij de club kwam", aldus Griezmann bij Universo Valdano van Movistar, geciteerd door Marca. "Hij vertelde me dat het voelde alsof hij genaaid was toen ik Barcelona afwees, omdat hij publiekelijk om mijn komst had gevraagd. Maar hij steunt me nu, dat merk ik elke dag."

De laatste weken kwamen er steeds meer verhalen naar buiten dat Griezmann ongelukkig zou zijn bij Barça. Zo zochten zijn oude zaakwaarnemer en zijn oom de publiciteit. Griezmann neemt afstand van de uitspraken van beide heren. "Ik heb geen enkele relatie meer met hem (zijn oude zaakwaarnemer Eric Olhats, red.) sinds mijn trouwdag. Ik had hem uitgenodigd, maar hij kwam niet. Dat is waarom ik geen enkel contact meer met hem heb."

'Mijn oom begrijpt niet hoe voetbal werkt'
Het verhaal van zijn oom is misschien nog wel bijzonderder. Een journalist klopte bij hem aan en praatte uren met hem, totdat hij zijn gewenste uitspraak had. Koeman zou Griezmann niet op de juiste positie gebruiken en de Fransman zou niet tevreden zijn met de trainingen. "Mijn oom begrijpt niet eens hoe voetbal werkt", geeft Griezmann aan. "Het was de journalist die per se een statement uit hem wilde krijgen. Ik heb tegen Messi gezegd dat ik nooit met ze (Olhats en zijn oom, red.) praat, ik heb het telefoonnummer van mijn oom niet eens."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws