Boskamp voorspelt nieuwe club Messi: 'Dacht er direct aan, die is in januari weg'

Boskamp voorspelt nieuwe club Messi: 'Dacht er direct aan, die is in januari weg'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 15:04ma 23-11-2020 om 15:04

Jan Boskamp verwacht dat Lionel Messi in de winterse transferperiode FC Barcelona verruilt voor Manchester City. Anders kan hij de contractverlenging van Josep Guardiola bij Manchester City niet verklaren.

Messi loopt met de ziel onder zijn arm bij Barcelona en mag door zijn aflopende contract vanaf januari praten met geïnteresseerde clubs. Manchester City wordt vaak genoemd als logische bestemming. Toen Guardiola vorige week zijn contract met twee jaar verlengde, ging er bij Boskamp meteen een lichtje branden.

"Ik dacht direct aan Messi, die is in januari weg", zegt hij stelling in de Veronica Inside-rubriek Koffie met Boskamp. "Als je ziet dat Barcelona 230 miljoen moet inleveren, en ik heb gelezen dat hij 100 miljoen verdient... Als je Messi weg doet ben je de helft van je schulden al kwijt. Ik kan me ook niet voorstellen dat hij (Guardiola, red.) twee jaar bijtekent, zonder dat hij weet dat Messi komt."

Boskamp ziet Messi wel in het lichtblauwe shirt van Manchester City spelen. "Die past overal, honderd procent. Johan Derksen zegt wel dat Messi voorbij is, maar volgens mij was hij dronken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws