KRC Genk gaat achtervolging met Club Brugge in: 'Mikken op de eerste plek'

KRC Genk gaat achtervolging met Club Brugge in: 'Mikken op de eerste plek'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 07:44ma 23-11-2020 om 07:44

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 08:09ma 23-11-2020 om 08:09

Lachende gezichten bij KRC Genk, dat de eerste wedstrijd onder John Van den Brom met 4-1 wist te winnen van Royal Excel Moeskroen. De Limburgers schuiven daardoor op naar een gedeelde tweede plek in het klassement en beginnen nu helemaal naar boven te kijken.

Na een bijzonder slecht begin staat men bij KRC Genk weer bovenaan het klassement. Bij de Limburgers durft men ook weer te dromen van een nieuw titeljaar. "Als sportman moet je altijd op het hoogste mikken. De titel dus", geeft Bongonda aan in Het Nieuwsblad.

Al beseft hij ook dat het niet makkelijk zal worden. "Of dat realistisch is, zullen de volgende maanden uitwijzen. We zullen nog wel eens op onze bek gaan. Deze reeks doet het beste verhopen. Vijf zeges op rij is niet niks. Als wij spelen zoals na de rust, zijn wij bij de betere ploegen in het land. Je merkt dat het voetbalplezier er bij deze groep vanaf spat", klinkt het.

Ook Van den Brom is meteen bijzonder ambitieus bij zijn nieuwe club. "We staan nu op een gedeelde tweede plaats. Maar we streven het beste na en we jagen op die eerste plaats", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws