Lukaku is gegeerd: ‘City zag Lukaku als ideale opvolger voor Aguero’

Lukaku is gegeerd: ‘City zag Lukaku als ideale opvolger voor Aguero’

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 22:00zo 22-11-2020 om 22:00

Romelu Lukaku valt ook in zijn tweede seizoen bij Inter Milaan niet af te stoppen. Het had er echter ook anders kunnen uitzien, Engelse media melden namelijk dat Manchester City interesse had in de diensten van de Rode Duivel afgelopen zomer.

Negen doelpunten in negen wedstrijden, Lukaku is weer uitstekend op dreef bij Inter Milaan. De uitstekende prestaties zullen extra hard prikken bij Pep Guardiola en zijn Manchester City. Volgens The Telegraph had de Engelse topclub namelijk een lijntje uitgegooid om Lukaku weer naar Manchester te halen afgelopen zomer.

Inter zag echter niets in een verkoop van zijn topspits, het prijskaartje van Lukaku was dan ook dusdanig hoog dat zelfs de oliedollars van City niet volstonden. City had de boodschap begrepen en liet de optie Lukaku varen. Het is echter nog maar de vraag of de interesse definitief is gaan liggen, City is nog steeds op zoek naar een opvolger voor de ouder wordende Sergio Aguero. Het zou alvast een gevoelige transfer zijn, Lukaku verdedigde eerder de kleuren van rivaal United.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zie jij Lukaku volgend seizoen het liefst?

Inter
62%
City
38%
(157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws