Inter maakt comeback dankzij Lukaku, AS Roma boekt een ruime zege

22-11-2020 18:08
1

Inter heeft met veel moeite drie punten overgehouden aan het duel met Torino. De ploeg van trainer Antonio Conte maakte een 0-2 achterstand goed tegen Torino en won met 4-2. AS Roma won met 3-0 van Parma.

Internazionale - Torino 4-2
De start van het seizoen verloopt vooralsnog matig voor Inter, maar in eigen huis heeft de ploeg in ieder geval drie punten overgehouden aan het treffen met Torino. Makkelijk ging het echter niet: de uitploeg kwam via Simone Zaza en Cristian Ansaldi op een 0-2 voorsprong, maar wist het niet vast te houden.

Het leek alsof Inter na een uur spelen wakker werd. Alexis Sánchez maakte de aansluitingstreffer en daarna was het hek van de dam. Romelu Lukaku zette drie minuten later de gelijkmaker op het scorebord en zette zijn ploeg met nog ongeveer vijf minuten te spelen op voorsprong vanaf de penaltystip. Het slotakkoord was voor Lautaro Martínez, die de 4-2 maakte.

AS Roma - Parma 3-0
Een simpele overwinning voor Roma, dat in eigen huis drie doelpunten maakte tegen Parma. De thuisploeg liep in de eerste helft uit naar een 3-0 voorsprong via Borja Majoral en twee treffers van Henrikh Mkhitaryan. Na rust ging de voet van het gaspedaal bij Roma, maar in de problemen kwamen de mannen van trainer Paulo Fonseca.