Clement over CL-duel: We zullen dinsdag onze huid alleszins duur verkopen

Clement over CL-duel: "We zullen dinsdag onze huid alleszins duur verkopen"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 10:19zo 22-11-2020 om 10:19

Club Brugge won zaterdagavond met 1-0 thuis op eigen veld van KV Kortrijk. Dinsdag staat er alweer een wedstrijd op het programma, op het veld van Borussia Dortmund. Dat zal een heel andere wedstrijd worden, maar Clement en Club zullen hun vel duur verkopen.

Club Brugge won zonder al te veel glans hun wedstrijd van zaterdagavond tegen KV Kortrijk. Clement sprak dan ook na de wedstrijd dat het te slordig was en te weinig rust aan de bal. Toen er gevraagd werd of sommige jongens al met hun hoofd bij de wedstrijd tegen Dortmund zaten zei Clement dat hij dacht van niet. 

Met een derde plaats en vier punten in groep F heeft Club Brugge nog zicht op Europees overwinteren. Daarvoor zet het best een resultaat neer op het veld van Dortmund. Dat zal niet van zo zelfsprekend zijn met de balkende vorm van 'wonderkid' Haaland. "Voorin zijn we zelf nog niet op het niveau van Haaland. We zullen hard verder werken met de jongens die er zijn. Het moet sowieso erg leuk zijn om een Haaland in jouw ploeg te hebben. Of een Lukaku in zijn huidige vorm. Als je dan voor een goede organisatie daarrond zorgt, dan ben je al heel ver. We zullen dinsdag onze huid alleszins duur verkopen. De thuismatch viel tegen qua uitslag, maar voetballend waren we niet minder", zei de trainer op de persconferentie na de wedstrijd tegen KV Kortrijk.

Haaland en Dortmund wisten hun wedstrijd te winnen met 2-5, de jonge spits wist 4 maal te scoren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws