Buitenkans voor Club Brugge? 'Wesley zal geen basisplek meer krijgen'

Buitenkans voor Club Brugge? 'Wesley zal geen basisplek meer krijgen'

10-11-2020 22:15
12

Club Brugge lijkt ook dit seizoen weer met een gigantisch spitsenprobleem te zitten en blijft zoeken naar de vervanger van Wesley Moraes. Mogelijk kan het die volgende winter wel vinden in de vorm van... Wesley Moraes.

Het lijkt vrijwel ondenkbaar dat men komende winter niet opnieuw naar een spits gaat zoeken bij Club Brugge. Mogelijk kan men dan proberen om Wesley terug naar België te halen, die in de zomer van 2019 nog voor 25 miljoen euro aan Aston Villa werd verkocht.

Daar begon de spits ook goed, maar viel hij na enkele maanden zwaar geblesseerd uit. Bij Aston Villa haalde men daarop Aly Samatta, die niet helemaal kon overtuigen. Deze zomer trok de club dan weer Ollie Watkins aan, die niet meer uit de basis is weg te denken.

"Wesley zal het erg moeilijk krijgen om weer in de ploeg te komen. Watkins doet het erg goed en gaat in het team blijven staan", zegt ex-speler Danny Mills aan Football Insider. De kans lijkt dan ook groot dat men bij Aston Villa naar een oplossing gaat zoeken voor Wesley. Club Brugge lijkt dan ook een optie te gaan zijn, al werd de Braziliaan voorlopig nog niet in verband gebracht met zijn ex-club.