Ibrahimovic deelt complimenten uit: 'Ze zijn nooit tevreden en zó hongerig'

Ibrahimovic deelt complimenten uit: 'Ze zijn nooit tevreden en zó hongerig'

02-11-2020 09:20 Laatste update: 09:40
4

Hoewel hij net 39 jaar oud is geworden, zegt Zlatan Ibrahimovic dat hij zich nog jong voelt. De ervaren doelpuntenmaker nam AC Milan zondag op sleeptouw tegen Udinese met een assist én een schitterende goal.

Ibrahimovic stelt na afloop van het duel dat hij zich nog niet op leeftijd voelt. "We zijn een van de jongste teams in Europa, ondanks dat ik het gemiddelde wat verhoog. Maar ik voel me er jong door", zegt de spits tegen Italiaanse media. Ook prijst hij zijn teamgenoten. "Ze zijn zó hongerig, zo gretig en nooit tevreden in de wedstrijd of tijdens een training."

De 116-voudig Zweeds international scoorde een mooie omhaal, maar vindt de overwinning van I Rossoneri van groter belang. "Het is een goed doelpunt, maar het was belangrijker om te winnen, dus het is een doelpunt met drie punten."

Milan is na zes wedstrijden de ongeslagen koploper van de Serie A. Ibrahimovic wil echter nog niet nadenken over een kampioenschap. "Het gaat goed, maar zoals ik een paar weken geleden al zei, bekijken we het wedstrijd voor wedstrijd. Elke wedstrijd is als een finale. Daarna zullen we zien waar we eindigen. Er zijn collectieve en individuele doelen. We gaan zien wat er gebeurt."