Mignolet beleeft horroravond met Club Brugge: Enorm ontgoocheld

Mignolet beleeft horroravond met Club Brugge: "Enorm ontgoocheld"

01-11-2020 15:30 Laatste update: 15:33
12

Simon Mignolet moest zich zaterdag twee keer omdraaien tegen KV Mechelen. De doelman van Club Brugge snapt niet hoe zijn team de 2-0 voorsprong nog heeft weggegeven. 

"Ik ben enorm ontgoocheld over het feit dat we een 2-0 bonus weggeven", vertelt de Rode Duivel op de officiële website. "Dan moet je de wedstrijd uitspelen en de tegenstander geen kans geven om terug te komen. Spijtig genoeg geven wij Mechelen vlak voor de rust een soort van zuurstof door dat tegendoelpunt. Je weet dat dat in voetbal nooit een goed moment is om een tegengoal te slikken en jammer genoeg kwam die vrees nog uit ook."

In de tweede helft werd Club afgetroefd. "De bezoekers kwamen zeer gemotiveerd uit de kleedkamer met de bedoeling om dan toch die gelijkmaker te scoren en als we eerlijk zijn moeten we toegeven dat ze de betere ploeg waren en eigenlijk alsnog verdiend de 2-2 scoren."

Mignolet kon uiteindelijk weinig doen aan de gelijkmaker. "Ik zag de bal naar de tweede paal komen, maar hij zeilde verder weg dan ik verwacht had, waardoor ik volledig uit positie kwam te staan en Schoofs gemakkelijk de bal in doel kon koppen. Jammer genoeg bleken wij in de tweede helft niet bij machte om op de counter een derde doelpunt te scoren, want dan wordt het natuurlijk een heel ander verhaal."