UPDATE: 'Dewaest en Thorup het gesprek gehad, volgende week duidelijkheid'

UPDATE: 'Dewaest en Thorup het gesprek gehad, volgende week duidelijkheid'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 12:30do 22-10-2020 om 12:30

Laatste update: zaterdag 24 oktober 2020 om 17:02za 24-10-2020 om 17:02

Hoe moet het verder met Sébastien Dewaest bij KRC Genk? De verdediger wilde een transfer naar Anderlecht versieren, maar dat mislukte. Nu heeft coach Jess Thorup met hem gesproken.

In de loop van woensdag hebben de twee elkaar ontmoet voor een gesprek onder vier ogen. Dewaest werd door ex-coach Hannes Wolf naar de B-kern gestuurd en hoopte nog op een zomertransfer. Die kwam er uiteindelijk niet, waaronder Dewaest nu in een erg vervelende situatie zit. Thorup heeft inmiddels ook verslag uitgebracht bij het bestuur van KRC Genk.

Eind deze week zou er meer nieuws komen over Dewaest, die zelfs nog een contract voor drie seizoenen heeft bij KRC Genk. Anderlecht had gehoopt dat het Dewaest kon huren van KRC Genk, maar de Limburgers gingen voor een definitieve verkoop. Komt er in december een nieuwe kans?

Update 24/10: Het Laatste Nieuws komt nog eens terug op het gesprek tussen Dewaest en Thorup van afgelopen donderdag. Dat is in alle sereniteit verlopen, maar tot een directe beslissing heeft dat nog niet geleid. Het bestuur van Genk beraadt zich verder. In de loop van volgende week zou er duidelijkheid moeten komen over de situatie van de voormalige aanvoerder.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws