De Condé laat zich uit over transfer Maehle: “Het is heel heftig geweest”

De Condé laat zich uit over transfer Maehle: “Het is heel heftig geweest”

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 08:26di 20-10-2020 om 08:26

Joakim Maehle liep op het nippertje een droomtransfer naar het Franse Olympique Marseille mis. De verdediger stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. TD van KRC Genk Dimitri De Condé laat zich uit over de situatie.

"Het was potverdorie een mooie opportuniteit voor hem, dat besef ik maar al te goed”, geeft De Condé toe. “Maar de timing zat niet juist, het evenwicht was er niet. Joakim was kwaad, dat hoorde ik. Mijn woorden over het vertrouwen in hem en het feit dat we hem een mooie exit zéker gunnen, kwamen niet aan. Het is heel heftig geweest."

Maehle scoorde afgelopen speeldag tegen Charleroi. "Toen ik hem zag scoren, wist ik dat we een gemotiveerde Maehle zouden terugkrijgen. Toen hij vorige week terugkeerde van de interlandverplichtingen heb ik hem even apart genomen, het gesprek duurde niet langer dan twee minuten. Zijn ontgoocheling is doorgespoeld”, citeert Het Laatste Nieuws.

“Hij is heel 'down to earth' en hij gaf ook aan dat Genk voor altijd de club van zijn hart zou zijn. Een boodschap die hij trouwens meteen ook aan Jess Thorup (leuk detail: beiden hebben dezelfde makelaar, red.) heeft gegeven. Ook zij hebben contact gehad tijdens de interlandbreak. Maehle benadrukte dat hij zich volledig zou blijven geven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws