Dury en Zulte Waregem gaan weer onderuit: We verdienden zeker een punt

Dury en Zulte Waregem gaan weer onderuit: "We verdienden zeker een punt"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 19:10zo 18-10-2020 om 19:10

Franky Dury en Zulte Waregem hebben zondag alweer niet kunnen winnen. Essevee ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Royal Antwerp FC en blijft onderin het klassement bengelen. Volgens coach Dury was de nederlaag voor zijn ploeg onverdiend.

"Over de 90 minuten gezien verdienen we hier zeker een punt, op basis van de kansen", vertelde hij na de match volgens Sporza. "We hadden zelfs kunnen winnen. Maar we hebben één minder moment gehad in de tweede helft, waarin Antwerp fysiek en technisch wel erg aanwezig was."

"En dan scoren zij ook twee keer. Wij waren daar even niet goed van", vervolgde Dury. "We hebben geprobeerd om de goede mentaliteit uit de eerste helft terug te vinden. Op het einde krijgen we ook nog een paar goede mogelijkheden, maar het was niet onze beurt vandaag."

Zulte Waregem blijft onderin het klassement bengelen, maar Dury blijft positief. "We zetten vandaag wel onze voet naast Antwerp, toch een kandidaat voor de top vier, dus we kunnen met opgeheven hoofd naar huis", besloot de coach van Essevee.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws