Lukaku spreekt liefde voor Anderlecht nog maar eens uit: Het zijn zware tijden

Lukaku spreekt liefde voor Anderlecht nog maar eens uit: "Het zijn zware tijden"

09-10-2020 18:15 Laatste update: 18:17
18

RSC Anderlecht zag twee zomers geleden Vincent Kompany terugkeren als speler/trainer. Hij is niet de enige die dat zal doen, want Romelu Lukaku laat er geen twijfel over bestaan dat hij ooit nog in het shirt van RSC Anderlecht te zien zal zijn.

In een gesprek met VTM Nieuws werd al snel duidelijk dat Anderlecht nog steeds nauw aan het hart ligt van Lukaku. "Ja, ik volg Anderlecht nog altijd. Het zijn zware tijden voor mensen met Paars-Wit bloed. Maar elke grote club moet weleens door zo’n moment heen", aldus de spits van Internazionale.

Lukaku denkt er ook aan om eenzelfde besluit te nemen als Kompany en in de toekomst terug te keren. "Ik denk dat als je de sleutels krijgt van de club van je hart, en ja kan die terug helpen en heropbouwen van nul. Ik denk dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ik wil zelf later ook graag terugkeren naar Anderlecht. De aantrekkingskracht van de clubs als ex-speler is gewoon te groot", geeft hij aan.

Al lijkt dat nog niet voor meteen te zullen zijn. De inmiddels 27-jarige Lukaku is op de top van zijn kunnen en heeft nog een contract tot medio 2024 bij Internazionale, waar hij een sterkhouder is.