Anderlecht-fan kritisch over Sanneh, verdediger komt met reactie

Anderlecht-fan kritisch over Sanneh, verdediger komt met reactie

08-10-2020 10:45
27

Bij RSC Anderlecht speelt hij niet meer, maar Gambia rekent wel nog steeds op Bubacarr Sanneh. De verdediger vertoeft momenteel bij de nationale ploeg. Eén fan van RSC Anderlecht probeerde de verdediger nog een tik uit te delen.

De verdediger zit in de selectie van Gambia en mag hopen op speelminuten tegen Congo-Brazzaville en Guinee. Mogelijk ook zijn eerste speelminuten van het jaar. 'Altijd een eer om bij de Gambiaanse ploeg te zijn', gaf Sanneh aan. Eén fan van Anderlecht pikte daarop in. 'Kijk hij speelt blijkbaar nog steeds voetbal', schreef de fan in kwestie.

Een reactie die Sanneh duidelijk niet bepaald kon smaken, waarop de Gambiaan zelf met een reactie kwam. 'Klopt en eigenlijk beter dan u en sommige idolen van u', schreef Sanneh. De Gambiaan werd door RSC Anderlecht voor een som van acht miljoen euro weggehaald bij FC Midtjylland, maar wist nooit te overtuigen. De 25-jarige Gambiaan speelde negentien partijen voor Anderlecht. Bij paars-wit heeft hij nog een contract tot medio 2023.