'KAA Gent zoekt versterking en denkt aan Bordeaux-verdediger Jovanovic'

'KAA Gent zoekt versterking en denkt aan Bordeaux-verdediger Jovanovic'

Gepubliceerd: zaterdag 3 oktober 2020 om 20:40za 03-10-2020 om 20:40

Bij KAA Gent kende men al een bijzonder drukke transferperiode, maar is men nog steeds van plan om nieuwe spelers in huis te halen. Eén van die nieuwe namen wordt mogelijk die van Bordeaux-verdediger Vukasin Jovanovic.

De Buffalo's zijn nog van plan om verdedigende versterking te halen en denken daarvoor aan Jovanovic, die momenteel uitkomt voor Bordeaux. Daar heeft hij nog een contract voor één seizoen en is hij geen sterkhouder. De Franse ploeg sluit een transfer dan ook niet uit. Dat meldt La Dernière Heure.

De 24-jarige Serviër kwam in het verleden uit voor Rode Ster Belgrado en Zenit Sint-Petersburg. Bij de Russische club speelde hij zich in de kijker van Bordeaux, dat hem in 2017 naar Frankrijk haalde. Dat werd geen succes, waarop Jovanovic werd uitgeleend aan SD Eibar. Ook dit seizoen zat Jovanovic amper in de selectie van Bordeaux en werd al snel duidelijk dat hij mocht uitkijken naar een nieuwe ploeg. Dat kan dus Gent worden.

Bij de Buffalo's zal hij de concurrentie moeten aangaan met onder andere Dino Arslanagic en Igor Plastun. Naast zich krijgt hij dan Michel Ngadeu, die een onbetwistbare basispion is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws