Dessers komt niet van de bank bij KRC Genk: 'Hij heeft een probleem'

Dessers komt niet van de bank bij KRC Genk: 'Hij heeft een probleem'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 08:15di 29-09-2020 om 08:15

KRC Genk is er maandag niet in geslaagd om te winnen van KV Oostende. Het werd 2-2 tegen de kustclub. In die partij was Paul Onuachu weer één van de uitblinkers. Dat belooft niet veel goeds voor Cyriel Dessers.

De voormalige topschutter van de Eredivisie werd naar Genk gehaald om voor doelpunten te zorgen, maar werd de laatste wedstrijden gepasseerd door Paul Onuachu. Ook nieuwe coach Jess Thorup koos tegen KVO voor Onuachu. Bij Het Laatste Nieuws kan men de lof niet op. 'We zijn met de week meer onder de indruk van de lange Nigeriaan', schrijft het dagblad.

'Zijn présence, zijn aannames, zijn kaatswerk, zijn overzicht én zijn scorend vermogen. Finesse associeer je doorgaans niet met een spits van 2m03. 't Is een fenomeen, of hebt u al veel dubbele meters twee spelers zien poorten in één wedstrijd? Cyriel Dessers heeft een probleem', sluit men af.

De 26-jarige Onuachu zit voorlopig aan zes doelpunten in zes partijen. Dessers kwam tot dusver vijf keer uit en wist daarin twee keer te scoren. De laatste twee partijen kwam hij niet van de bank.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws