Hotic hekelt VAR na verlies Cercle Brugge: Was een strafschop

Hotic hekelt VAR na verlies Cercle Brugge: "Was een strafschop"

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 23:10zo 27-09-2020 om 23:10

Cercle Brugge is er niet in geslaagd om punten te pakken in de Brugse derby. Het verloor met 2-1 van stadsrivaal Club Brugge. Achteraf was er veel te doen om enkele VAR-beslissingen, waaronder een mogelijke penaltyfout op Dino Hotic.

Tijdens de wedstrijd floot scheidsrechter Lawrence Visser voor een strafschop na een vermeende fout van Simon Deli op Ugbo. De VAR liet Visser uiteindelijk naar de beelden kijken, waarop de scheidsrechter besloot om terug te keren op zijn beslissing. In diezelfde actie ging ook Dino Hotic neer. Die oordeelde dat hij een strafschop verdiende.

"Het was een zuivere strafschop", gaf de Sloveen aan bij Het Laatste Nieuws. "Ik werd door een verdediger van Club Brugge uit evenwicht gebracht. Hij greep me bij de trui, waardoor ik niet kon aanleggen", klonk het.

Volgens Hotic had dat Cercle Brugge ook punten kunnen opleveren. "Ik wil het nog wel eens zien hoe Club zou hebben gereageerd op een achterstand. Terwijl een voorsprong ons op dat ogenblik ongetwijfeld vleugels zou hebben gegeven. Waarmee ik helemaal niks wil afdoen aan de overwinning van Club Brugge", besloot Hotic.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws