'Anderlecht komt na komst van Nmecha weer uit bij dure Mukairu'

'Anderlecht komt na komst van Nmecha weer uit bij dure Mukairu'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 16:20do 24-09-2020 om 16:20

RSC Anderlecht draait stilaan op volle toeren. De inbreng van Lukas Nmecha, de gehuurde spits van Manchester City, speelt daar zeker een rol in. Toch zouden de Brusselaars blijven rondspeuren naar aanvallend geweld. Zo komt Paul Omo Mukairu weer in beeld.

In het begin van de zomermercato werd Anderlecht ook al in verband gebracht met Mukairu. Die maakte blijkbaar een goeie beurt op de scouting, dankzij onder meer vier goals voor Antalyaspor tijdens het voorbije seizoen. De twintigjarige spits zou een goede wissel op de toekomst kunnen worden. Anderlecht is echter niet de enige club die daar zo over denkt.

Ook Sassuolo en La Spezia, twee Serie-A-teams, hebben namelijk interesse, melden verschillende Turkse media. Aangezien er verschillende partijen in de dans springen, heeft Antalyaspor alvast geld geroken. De vraagprijs van de Turken zou op 3,5 miljoen euro liggen. De vraag lijkt vooral in hoeverre Anderlecht nog wil investeren in een nieuwe spits, want naast Nmecha lopen Landry Dimata en Antoine Colassin ook nog steeds in Brussel rond.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Anderlecht nog een nieuwe spits nodig?

(263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws