Antwerp heeft nieuw goudhaantje: “Ik zag meteen dat hij een talent is”

Antwerp heeft nieuw goudhaantje: “Ik zag meteen dat hij een talent is”

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 18:12wo 23-09-2020 om 18:12

Royal Antwerp Football Club speelde 2-2 gelijk tegen KAS Eupen. Bruny Nsimba viel in en maakte veel indruk bij The Great Old. Ook bij coach Ivan Leko die tegenover Het Laatste Nieuws spreekt over het nieuw goudhaantje.

Nsimba scoorde knap, maar zijn doelpunt werd afgekeurd. “Terecht trouwens, maar heel jammer voor Bruny”, vertelde Leko. “This boy is good. Vanaf de eerste dag dat hij bij ons speelde zag ik dat hij een talent is. Een speler die we nog niet hebben in ons team. Snel, met een actie. Een moderne voetballer. Ok, hij is nog jong en heeft geen ervaring, maar je moet ooit beginnen. Voor de club is het goed dat er een nieuwe, frisse kracht tevoorschijn komt. Bruny heeft potentie.”

Nsimba gaat stap voor stap, zegt Leko. “En geef toe, hij scoort daar gewoon een heel mooi doelpunt. Hij zal ook tegen Kortrijk z’n minuten krijgen, want hij werkt heel hard. Hij toont dat hij iets heeft. ’t Is bovendien een vriendelijke gast die leergierig is en hard wil werken. Het is leuk om coach van hem te zijn, hij verdient zeker een nieuwe kans. Maar, zoals altijd met jonge gasten, moet iedereen rustig blijven en zal hij zelf stap voor stap progressie moeten proberen maken.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws