Vadis Odjidja heeft goede band met De Witte: “Ik raad geen spelers aan”

Vadis Odjidja heeft goede band met De Witte: “Ik raad geen spelers aan”

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 17:27wo 23-09-2020 om 17:27

Het was even chaos bij KAA Gent met de trainerswissels, maar de orde lijkt terug te komen. Ook aanvoerder Vadis Odjidja is weer bijna volledig fit. De middenvelder heeft een goede band met voorzitter Ivan De Witte.

"We hebben een goeie band”, begint Vadis aan Het Laatste Nieuws. “Een voorzitter spreekt toch altijd eerst met de kapitein van de ploeg. Als er problemen zijn, weten we dat we altijd bij de voorzitter terecht kunnen. We hebben ook de spelersraad, waarmee we bij hem kunnen gaan. Zijn deur staat altijd open, hij wil nauw betrokken zijn bij de ploeg. Vandaar dat ik af en toe contact met hem heb over bepaalde dingen."

"Over bepaalde dingen praten we wel eens, maar zij zijn nog altijd de grote bazen die over alles beslissen. Ik raad geen spelers aan. Dat is aan de scouting. Ik kan niet bij de voorzitter gaan om te zeggen: 'Luister, die speler moeten we gaan kopen.' Dat is mijn job niet. Ze vragen wel eens: 'Hoe zie je dit of dat?' Als we tegen iemand spelen, zie ik natuurlijk ook wel of dat een goeie speler is of niet. Daarom komt de vraag soms: 'Wat vind je van die speler?' Maar op iemand die uit het buitenland komt, heb ik bijvoorbeeld al geen zicht”, aldus Vadis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws