'Dest maakt foutje op Instagram en onthult locatie, Barcelona schakelt door'

'Dest maakt foutje op Instagram en onthult locatie, Barcelona schakelt door'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 21:12di 22-09-2020 om 21:12

Laatste update: dinsdag 22 september 2020 om 21:18di 22-09-2020 om 21:18

FC Barcelona wedt op meerdere paarden en is niet alleen bezig met Sergiño Dest. De club onderhandelt met Norwich City over een transfer van Max Aarons naar Camp Nou. Dest lijkt overigens al in Duitsland te zijn.

Dat melden SPORT en The Guardian. Het nieuws dat Barcelona ook inzet op Aarons is opmerkelijk, omdat de club zich dinsdagochtend nog bij Ajax heeft gemeld voor Dest. Bayern München, een club waar Aarons ook aan gelinkt werd, lijkt de beste papieren te hebben voor de komst van Dest, al lijkt het er niet op dat Barcelona volledig kansloos is.

Volgens SPORT is Barcelona al akkoord met Aarons over een vijfjarig contract, maar daar meldt The Guardian niets over. Barcelona en Norwich onderhandelen nog over de transfersom. Beide kranten schrijven dat de Engelse club inzet op een kleine 22 miljoen euro.

SPORT schrijft dat Dest de eerste optie van Barcelona-trainer Ronald Koeman blijft. Maar de club heeft met Aarons in ieder geval meteen een alternatief achter de hand mocht de Amerikaan voor Bayern kiezen. 

Foutje Dest
Het heeft er alle schijn van dat Dest al in Duitsland is. De verdediger plaatste op Instagram een foto, maar vergat zijn locatie (Paulaner Nockherberg) uit te zetten. Daar vond dinsdag een fotoshoot van Bayern plaats. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws