Brys over mogelijke interesse van Genk: Dat moet van twee kanten komen

Brys over mogelijke interesse van Genk: "Dat moet van twee kanten komen"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 21:16do 17-09-2020 om 21:16

Oud-Heverlee Leuven is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De promovendus bezet op dit moment de zevende plaats in de het klassement met 8 op 15. Volgend weekend neemt OHL het op tegen KV Oostende, maar tijdens zijn wekelijks persconferentie kreeg trainer Marc Brys vooral vragen over de mogelijke interesse van KRC Genk.

De 58-jarige coach deed zijn best om de netelige vragen uit de weg te gaan. "Jullie spreken van een vrijage, maar dat moet van twee kanten komen", vertelde Brys volgens Het Nieuwsblad. "Ik kan in Leuven op een schitterende manier werken, met een ambitieuze groep en bestuurders met een enorme voetbalkennis, een luxesituatie. Ik ben ook nog maar net bij OHL, ook dat speelt mee. Ik zie niet in wat mij hier kan weghalen."

"Er is nog enorm veel potentieel in Leuven en het past bij mij om stapsgewijs progressie te willen maken. Het is totaal niet aan de orde om aan Genk te denken nu. En bovendien eet ik hier elke morgen én middag heel lekker. Dat neemt niet weg dat ik altijd nee ga zeggen als ik ooit word opgevrijd door iets dat wel aantrekkelijk is. Als Barcelona komt, zal ik het wel overwegen", besloot Brys met een kwinkslag.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws