Vrancken (nog) niet naar Genk: Ik zit in de dug-out van KV Mechelen

Vrancken (nog) niet naar Genk: "Ik zit in de dug-out van KV Mechelen"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 09:45do 17-09-2020 om 09:45

Na het ontslag van Hannes Wolf is men bij KRC Genk op zoek naar een nieuwe coach. Onder andere Wouter Vrancken werd al genoemd als potentiële opvolger. Maar hij wordt het (nog) niet.

Bij KV Mechelen moet men alvast niet vrezen dat Vrancken deze week nog kiest voor KRC Genk. "Ik zit die weekend in de dug-out van Malinwa", is Vrancken duidelijk tegenover Het Belang van Limburg.

Vrancken lijkt ook niet te denken dat hij echt een kandidaat is om Wolf op te volgen. "Ik heb de indruk dat er minder over mij gepraat wordt dan een jaar geleden na het vertrek van Mazzu", vertelt hij. "Ach, in zulke zaken is er veel perceptie. Soms komt het een club goed uit als je naam valt. Dan kan ze in alle rust met een andere kandidaat onderhandelen. Zo kreeg mijn manager Evert Maeschalck één telefoontje na het ontslag van Mazzu. Daarna niks meer. Perceptie", aldus Vrancken.

KV Mechelen neemt het komend weekend ook meteen op tegen... KRC Genk. Dan zit Domenico Olivieri meer dan waarschijnlijk als interimtrainer in de dug-out van Genk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws