Holzhauser gevolgd door verschillende clubs: 'Beerschot wil contract openbreken'

Holzhauser gevolgd door verschillende clubs: 'Beerschot wil contract openbreken'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 08:01di 15-09-2020 om 08:01

De grootste openbaring van dit seizoen in de JPL mag gerust Raphael Holzhauser genoemd worden. Met vijf doelpunten en drie assists in vijf partijen is hij de grote uitblinker bij Beerschot. Dat weet ook de Antwerpse club, die hem absoluut niet kwijt wil geraken.

De middenvelder heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Als het van Beerschot afhangt, verlengt hij dat zo snel mogelijk. Volgens Het Laatste Nieuws zit Beerschot volgende week nog samen met de entourage van Holzhauser om een contractverlenging bij de Antwerpse club te bespreken. Er tonen al verschillende clubs interesse, maar Beerschot is niet van plan om hem te laten gaan.

"Of ik schrik heb om Rapha nog kwijt te spelen in deze transferperiode? Eerlijk gezegd is dat geen scenario waar ik rekening mee hou", gaf Beerschot-trainer Hernan Losada na de wedstrijd tegen KRC Genk aan. "Ik weet dat Rapha hier heel graag is. Bovendien beseft hij dat wij er met de ploeg alles aan doen om hem in een positie te brengen van waaruit hij het verschil kan maken."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏟 5 wedstrijden ⚽ 5 doelpunten 🎯 3 assists Raphael - De Messi van het Kiel - Holzhauser. #Holzhauser #Beerschot

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws