'Van Damme gespot op Bosuil: D'Onofrio kan lieveling terug naar Antwerp halen'

'Van Damme gespot op Bosuil: D'Onofrio kan lieveling terug naar Antwerp halen'

11-09-2020 07:00 Laatste update: 07:30
32

Jelle Van Damme (36) is na het faillissement van Sporting Lokeren, bijna vijf maanden geleden, nog steeds op zoek naar een nieuwe club. De linksvoetige verdediger bood zichzelf al aan bij Standard, maar mogelijk keert de gewezen Rode Duivel terug naar Royal Antwerp FC.

Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat Van Damme afgelopen maandag door enkele werknemers gespot werd in het Bosuilstadion. Naar verluidt stond er een gesprek met Luciano D’Onofrio op de planning. De sportieve baas van Antwerp doet graag koopjes en een opportuniteit als Van Damme kan daarbij interessant zijn.

Bij zijn vorige passage op de Bosuil was Van Damme een absolute publiekslieveling. Tussen 2017 en 2019 speelde hij reeds voor Antwerp. Nadat zijn contract toen niet verlengd werd, koos Van Damme voor zijn jeugdclub Lokeren, maar dat avontuur kende een bijzonder zuur einde met het faillissement van de club.

Van Damme hoopt nog één of twee jaar op profniveau actief te zijn alvorens een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan.