Jackers in de wolken met definitieve overgang: “Enorm goed gevoel bij WB”

Jackers in de wolken met definitieve overgang: “Enorm goed gevoel bij WB”

05-09-2020 13:28
2

Nordin Jackers maakte de definitieve overstap van KRC Genk naar Waasland-Beveren. De sluitpost wordt vandaag 23 jaar en gaf aan Het Laatste Nieuws een interview.

Jackers tekende voor drie seizoenen met nog een optie op de Freethiel. “Natuurlijk ben ik teruggekomen om hier verder aan mijn ontwikkeling te werken. Daarvoor ben ik volgens mij in een ideale omgeving terechtgekomen. Ik heb een enorm goed gevoel bij deze club. En in de week sinds ik hier terug ben, heb ik al veel vooruitgang ten opzichte van vorig seizoen kunnen vaststellen. Op alle vlakken.”

Jackers is in de wolken met zijn overgang naar Waasland-Beveren. “Dit voelt voor mij toch wel een beetje als thuiskomen, ik werd hier vorig seizoen ook al bijzonder hartelijk ontvangen. Op die moeilijke vorige campagne kijk ik vooral terug als een aaneenschakeling van leermomenten.”

“Die wedstrijd in Zulte Waregem waar ik 5-0 om de oren gesmeerd kreeg, dat was een bijzonder harde les. Dan moet je er in slagen daags nadien de knop om te draaien en weer scherp naar de volgende wedstrijd te trainen. Maar ik kijk nu vooral vooruit. Blij dat ik me weer kan bewijzen”, aldus Jackers.