'Anderlecht-target wordt ook gevolgd door Leeds United'

'Anderlecht-target wordt ook gevolgd door Leeds United'

Gepubliceerd: vrijdag 4 september 2020 om 23:41vr 04-09-2020 om 23:41

Leeds United heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Crysencio Summerville. De aanvaller weigerde zijn contract in Rotterdam te verlengen en werd teruggezet naar het O21-elftal.

Volgens het Algemeen Dagblad zijn Leeds en Feyenoord inmiddels in onderhandeling. Technisch directeur Frank Arnesen wil Summerville verkopen, aangezien de aanvaller zijn contract in De Kuip niet wil verlengen. Op deze manier houdt Feyenoord nog een transfersom over aan Summerville.

Premier League-promovendus Leeds wil gebruik gaan maken van de situatie en zit al aan de onderhandelingstafel met Feyenoord. De Engelse club wil de aanvaller zo snel mogelijk aan de selectie toevoegen en hoopt dit weekend nog een akkoord te bereiken met de Rotterdamse club.

Summerville speelde vorig seizoen op huurbasis bij ADO Den Haag en mocht bij Feyenoord dit seizoen voor zijn kans gaan, maar hij bracht zichzelf in een onmogelijke situatie door zijn contract niet te verlengen. Ook RSC Anderlecht toonde interesse, maar lijkt dus naast de jonge aanvaller te grijpen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws