UPDATE: 'Gesprekken rond Dost (even?) afgebroken, Club biedt te weinig'

UPDATE: 'Gesprekken rond Dost (even?) afgebroken, Club biedt te weinig'

10-09-2020 16:43 Laatste update: 16:44
16

Club Brugge heeft nog steeds geen nieuwe spits gevonden en blijft zoeken naar een nieuwe aanvaller. Eén van de opties is Bas Dost, die stevig wordt gevolgd door de landskampioen.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Dost, maar dat werd door Eintracht Frankfurt-directeur Fredi Bobic een dag later nog ontkend. Volgens de Duitse journalist Christopher Michel een rookgordijn, die aangeeft dat Club Brugge weldegelijk interesse toont in de Nederlandse aanvaller.

De oefenwedstrijd van Eintracht Frankfurt tegen Mainz 05 zaterdag kan meer info geven. Als Dost niet in de selectie zit voor die partij, zou het weleens kunnen aangeven dat men bij Frankfurt niet langer rekent op de Nederlander.

Update 10/9: Club Brugge heeft (voorlopig) in het zand gebeten bij Eintracht Frankfurt, meldt AD. De voorbije dagen onderhandelde de landskampioen met de Duitsers over Dost, maar er is geen akkoord gevonden. Het water tussen beide partijen is nog te diep. Frankfurt betaalde zelf zo'n zeven miljoen euro aan Sporting Lissabon. Dat bedrag wil het bij een vertrek van de Nederlander nog grotendeels recupereren.