'Antwerp kan profiteren na slechte zet van Club Brugge met Junior Edmilson'

'Antwerp kan profiteren na slechte zet van Club Brugge met Junior Edmilson'

02-09-2020 20:01
37

Club Brugge leek lange tijd op weg om Junior Edmilson in huis te halen. In laatste instantie zal die transfer dan toch niet doorgaan. Dat beweert RMC Sport.

Club Brugge wil er absoluut nog een flankspeler bij en dacht daarvoor aan Edmilson. Een akkoord over een uitleenbeurt leek ook in de maak. Toch is er uiteindelijk toch geen overeenstemming met Al Duhail, de club van Edmilson, die bijzonder kwaad is op Club Brugge.

Zo heeft Edmilson naar verluidt al medische testen afgelegd voor Club Brugge, zonder dat Al Duhail daarover op de hoogte werd gebracht. Nadat de Qatarezen dat hebben ontdekt, heeft men bij Al Duhail meteen besloten om de stekker uit de onderhandelingen te trekken. Zo dreigt Club Brugge dus naast Edmilson te grijpen.

Antwerp zou daar weleens van kunnen profiteren. The Great Old is ook in de running voor Edmilson en lijkt nu dus ook nog de enige club te zijn die aanspraak maakt op de Belgische Braziliaan. Het is echter afwachten of zij wel genoeg geld vinden om de dure Edmilson definitief of op huurbasis aan te trekken.