Club Brugge getipt voor nieuwe spits: Dat is een veeg teken voor een topclub

Club Brugge getipt voor nieuwe spits: "Dat is een veeg teken voor een topclub"

29-08-2020 08:30
17

Gert Verheyen vindt dat Club Brugge nood heeft aan een nieuwe spits. Tegen K. Beerschot VA kon de landskampioen voor de derde keer  in de reeds vier gespeelde wedstrijden niet tot scoren komen. De analist weet dan ook waar het schoentje wringt bij zijn ex-club.

In Het Nieuwsblad geeft Verheyen aan dat Club Brugge nood heeft aan vers bloed voorin. "Als de beste aanvaller bij de tegenpartij speelt - Noubissi won elk duel - is dat een veeg teken voor een topclub. Het probleem voorin is al aan de gang sinds Nieuwjaar. Badji was op Eupen echt goed. Ik zie zijn potentieel, maar het is nog te vroeg. Tenzij het plots van Krmencik zou komen."

Krmencik kan terugkeren naar Viktoria Plzen, Club Brugge is bereid om mee te werken. "Ik had met hem te doen. Die viel heel goed in, maar hij scoort zo moeilijk. Het belangrijkste is de score openen. Statistisch gezien leidt dat tot zeventig procent kans op winst. Bij topploegen zelfs tot tachtig procent. De impact is dus enorm. Dat geeft vertrouwen én de tegenstander krijgt een tik", aldus Verheyen.