Update: 'Vojvoda (Standard) komt aan in Torino voor de laatste details'

Update: 'Vojvoda (Standard) komt aan in Torino voor de laatste details'

24-08-2020 19:25 Laatste update: 25-08-2020 21:35
13

Mërgim Vojvoda heeft zijn laatste wedstrijd voor Standard gespeeld. Dat beweert Gianluca Di Marzio. Volgens de Italiaanse journalist trekt de rechtsback naar Torino. De club uit de Serie A betaalt naar verluidt 5,5 miljoen euro voor Vojvoda. 

Een transfer van Vojvoda hing al een tijdje in de lucht. De Kosovaar kon onder meer rekenen op interesse van Atalanta Bergamo, maar kiest nu dus voor een andere club uit Italië.

Dinsdagavond wordt Vojvoda normaal al voorgesteld bij Torino. De club tweede club uit Turijn hoopt aankomend seizoen beter te doen dan in het seizoen 2019 – 2020. Vorig jaar eindigde Torino pas op een zestiende plaats. Het verzamelde veertig punten. Dat waren er amper meer dan nummer achttien Lecce, dat naar de Serie B zakte.

Vojvoda speelt sinds de zomer van 2019 voor Standard. De Rouches namen hem voor één miljoen euro over van Royal Excel Moeskroen. Het afgelopen seizoen had de verdediger nagenoeg altijd een basisplaats. Dit seizoen miste hij nog geen minuut bij Standard.

Update: Vojvoda is inmiddels aangekomen in Turijn om zijn transfer af te ronden. Hij heeft dinsdagochtend afscheid genomen van zijn ploegmaats.