Wederzijdse interesse: ‘Batshuayi kan worden herenigd met ex-coach’

Wederzijdse interesse: ‘Batshuayi kan worden herenigd met ex-coach’

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 13:00za 15-08-2020 om 13:00

Laatste update: zaterdag 15 augustus 2020 om 13:11za 15-08-2020 om 13:11

Een toekomst bij Chelsea heeft Michy Batshuayi niet meer, de spits kijkt dus uit naar een nieuwe club. Mogelijk blijft hij wel in Engeland, de ambitieuze promovendus Leeds United heeft wel oren naar de diensten van de Rode Duivel.

Eerder werd al bekend dat de manager van Batshuayi zijn client had aangeboden bij Leeds, nu blijkt dat de interesse wel degelijk wederzijds is. Het Engelse The Daily Express meldt dat Leeds-trainer Marcelo Bielsa gecharmeerd is door de kwaliteiten van Batshuayi. De twee kennen elkaar goed, in het verleden werkten ze samen bij Marseille.

Bielsa zou de komst van onze landgenoot zien zitten, er is echter een struikelblok. Het prijskaartje en salaris van Batshuayi zijn momenteel te hoog voor Leeds. Club en speler zullen hun prijs dus moeten doen zakken.

Ook The Athletic-journalist Phil Hay bevestigt de interesse van de promovendus in Batshuayi. "Er is zeker en vast interesse in Batshuayi langs de kant van Leeds United", liet hij optekenen in zijn podcast. Onder Bielsa wist Batshuayi 33 keer te scoren in 78 wedstrijden bij Marseille.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Leeds een goede club voor Batshuayi?

(206 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws