OFFICIEEL: Beerschot pakt uit met komst Japans international

OFFICIEEL: Beerschot pakt uit met komst Japans international

Gepubliceerd: dinsdag 18 augustus 2020 om 12:45di 18-08-2020 om 12:45

De ambities bij Beerschot liggen hoog, dat vertaald zich ook in de transferactiviteiten van de club. Zevenvoudig Japans international Musashi Suzuki komt de kern versterken.

Beerschot maakte de transfer zojuist officieel bekend op de eigen kanalen. Suzuki is een 26-jarige aanvaller die werd weggeplukt uit de Japanse hoogste voetbaldivisie, bij H.C. Sapporo. Suzuki was goed op dreef in Japan, voor de coronaonderbreking wist hij vier keer te scoren in evenveel wedstrijden. Het seizoen voordien maakte de aanvaller er dertien in 33 wedstrijden, Suzuki deelde ook vijf assists uit.

Beerschot wordt de eerste buitenlandse ervaring voor de Japanner, Suzuki speelde tot dusver enkel nog maar in eigen land. De aanvaller heeft echter wel internationale ervaring, zo speelde hij tot dusver zeven keer voor zijn land. Hij wist daarin ook één keer te scoren.

Het is al de tweede aanvallende speler in korte tijd die de overstap naar Beerschot maakt, eerder werd ook al Blessing Eleke binnengehaald. Beerschot lijkt dus koste wat kost een verlengd verblijf in 1A te willen veilig stellen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Groeit Beerschot op termijn uit tot een subtopper in België?

(223 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws