'Geen Anderlecht of Standard, wel Feyenoord voor Antonucci'

'Geen Anderlecht of Standard, wel Feyenoord voor Antonucci'

10-08-2020 15:28
2

Feyenoord lijkt progressie te boeken in de strijd om Franco Antonucci. Vanuit Rotterdam-Zuid én Wallonië komen berichten door over de spelmaker van AS Monaco, die vorig seizoen furore maakte als huurling van FC Volendam.

De 21-jarige middenvelder werd in 2017 door AS Monaco opgepikt bij Ajax, maar heeft zijn debuut voor de Monegaskische hoofdmacht nog altijd niet gemaakt. Zijn contract loopt nog twee jaar door, maar Antonucci lijkt ook komend seizoen niet nodig in het prinsdom. Na een sterk seizoen bij FC Volendam werd hij gelinkt aan Anderlecht, Standard én Feyenoord.

Maandagmiddag zijn de zaken in een stroomversnelling beland. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt én La Dernière Heure staat Feyenoord op het punt om de strijd van de Belgische clubs te winnen. Naar verwachting kiest Feyenoord voor een huurtransfer inclusief optie tot koop.

Feyenoord haalde tot dusver drie spelers naar De Kuip. Antonucci zou Bryan Linssen, Christian Conteh en Mark Diemers gezelschap kunnen houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie