Ook Vadis zag teleurstellend Gent klungelen achterin: We doen onszelf de das om

Ook Vadis zag teleurstellend Gent klungelen achterin: "We doen onszelf de das om"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 18:50zo 09-08-2020 om 18:50

Laatste update: zondag 9 augustus 2020 om 19:01zo 09-08-2020 om 19:01

De openingsspeeldag van de Jupiler Pro League is niet vies van een verrassing of twee. Nadat Sporting Charleroi kampioen Club Brugge vloerde (0-1), ging titeluitdager KAA Gent ten onder bij Sint-Truiden (2-1). Dat hadden de Buffalo's voornamelijk aan zichzelf te danken, zag ook Vadis Odjidja.

Gent speelde niet voldoende scherp op Stayen om aanspraak te maken op puntengewin. Dat werd pijnlijk duidelijk bij de 1-2, waar de hele verdediging stond te slapen. "Deze nederlaag was heel vermijdbaar", zuchtte Vadis na afloop bij Sporza. "STVV had in de tweede helft bijna geen enkele kans, maar bij ons was er dat misverstand."

"We moeten vaststellen dat we onszelf de das omdoen", geeft de aanvoerder toe. "Het was een moeilijke wedstrijd voor ons. We vonden niet echt een oplossing, maar we hadden nog kansen voor de 2-2. Dan kon het er anders uitzien. We moeten hier lessen uit trekken en hopelijk kunnen we volgende week wel winnen."

Komende zaterdag krijgt Gent de kans om de rug te rechten. Dan komt KV Kortrijk over de vloer in de Ghelamco Arena. Sint-Truiden mag haar flow dan weer proberen doorzetten op bezoek bij RSC Anderlecht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie maakte de beste indruk op speeldag één?

(40 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws