Odjidja mikt hoog met KAA Gent: We hebben een betere ploeg dan vorig seizoen

Odjidja mikt hoog met KAA Gent: "We hebben een betere ploeg dan vorig seizoen"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 17:05za 08-08-2020 om 17:05

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 19:11za 08-08-2020 om 19:11

KAA Gent begint zondag aan de nieuwe competitie met een wedstrijd op het veld van Sint Truiden. Kapitein Vadis Odjidja wil meteen de ambities van zijn team onderstrepen, ook al moet dat zonder Jonathan David gebeuren. Odjidja denkt echter dat de Buffalo's sterker zijn dan vorig seizoen.

"Ik denk dat we een betere ploeg hebben dan vorig seizoen, zeker als we in de breedte gaan kijken", vertelde Odjidja aan Het Laatste Nieuws. "Iedereen die er vorig seizoen was, is er nog steeds. Daar bovenop ben ik ervan overtuigd dat de jongens die erbij gekomen zijn, een meerwaarde gaan hebben voor ons. Het belangrijkste is nu dat we goed aan het seizoen beginnen."

Dat zal wel moeten gebeuren zonder Jonathan David. "Ik heb als ploeggenoot met hem gesproken, ik denk dat ook andere jongens dat wel gedaan hebben. "Ik heb hem gezegd dat het voor hem absoluut geen straf zou zijn als hij nog een jaartje hier zou blijven. Ik heb er aan toegevoegd dat zo’n extra jaar ook positief voor hem zou kunnen zijn. Met hem erbij maken we sowieso meer kans om in de Champions League te geraken."

Zijn vertrek wordt natuurlijk een aderlating voor de Buffalo's. "Joe is natuurlijk een aparte voetballer, maar degene die zijn taak overneemt, zal dat zonder twijfel zo goed mogelijk proberen te doen. We hebben genoeg spelers met kwaliteiten die zijn rol over kunnen nemen. Als hij er niet bij is, moeten we dat ook als ploeg opvangen. We hebben een duidelijk spelsysteem, iedereen weet goed wat te doen", besloot Odjidja.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws