'Anderlecht plant op zondagochtend nog een extra oefenwedstrijd'

'Anderlecht plant op zondagochtend nog een extra oefenwedstrijd'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 22:45do 06-08-2020 om 22:45

De voorbereiding is inmiddels afgelopen, want komend weekend staat de eerste speeldag van de Jupiler Pro League op het programma. Toch gaat Anderlecht nog een keer oefenen. Zondagochtend wordt er gespeeld tegen Lommel, weet Anderlecht Online

In die wedstrijd zal uiteraard geen speler van de basisploeg meedoen, want er wordt zondagavond al gespeeld tegen KV Mechelen. De oefenwedstrijd is vooral een manier om de overbodige spelers nog wat matchritme te kunnen geven. Anderlecht heeft nog altijd een bijzonder lange loonlijst: onder meer Pieter Gerkens, Adrien Trebel en Ognjen Vranjes moeten nog verkocht worden. Ook vorig seizoen werden dergelijke oefenwedstrijden nog vaak ingelast bij Anderlecht.

Lommel is in dat weekend nog vrij, want de competitie in Eerste Klasse B begint pas twee weken later. Lommel, dat sinds de zomer eigendom is van Manchester City, zal het op Speeldag 1 opnemen tegen nieuwkomer Seraing, dat is gepromoveerd uit Eerste Nationale. De match tegen Anderlecht wordt afgetrapt om 10u30, maar vindt uiteraard achter gesloten deuren plaats. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws