Vandenbempt na heropstanding Lamkel Zé: Je zag dat hij bij de les was

Vandenbempt na heropstanding Lamkel Zé: "Je zag dat hij bij de les was"

05-08-2020 21:45
7

Didier Lamkel Zé stond zaterdagavond verrassend genoeg in de basisploeg bij Royal Antwerp FC tijdens de gewonnen bekerfinale tegen Club Brugge (1-0). De rebelse aanvaller trok zijn streng, maar volgens analist Peter Vandenbempt heeft hij geen toekomst meer bij de Great Old.

Tijdens de bekerfinale was Lamkel Zé nochtans bij de betere spelers van Antwerp. "Je zag dat hij bij de les was. Hij speelde mee met het collectief. Ik weet niet wat ze hem hebben ingefluisterd. Misschien dat de scouts van Barcelona in de tribune zaten?", vertelde Vandenbempt aan Sporza.

Toch denkt de analist dat Lamkel Zé zal vertrekken bij de Great Old. "Er is zoveel gebeurd dat het moeilijk wordt om hem weer te integreren in de kern op lange termijn. Voor de bekerfinale hebben ze zijn collega's nog net kunnen overtuigen, vermoed ik. En tenzij hij me verbaast, geloof ik niet dat hij plots veranderd is. Dat zag je al toen hij - geblesseerd of niet geblesseerd - doodleuk weer het terrein oprolde", besloot Vandenbempt.