Haroun heeft gevat antwoord op vraag van jennende Antwerp-fan: 'Waar is Hans?'

Haroun heeft gevat antwoord op vraag van jennende Antwerp-fan: 'Waar is Hans?'

02-08-2020 21:47
20

Royal Antwerp FC troefde Club Brugge af in de finale van de Croky Cup: 0-1. The Great Old leverde een sterke eerste helft af, al had een onherkenbaar Club de nederlaag ook aan zichzelf te wijten. Zo kwam Gouden Schoen Hans Vanaken totaal niet uit de verf. Dat is voer voor enkele plaagstootjes op sociale media.

Zo circuleerden in de nasleep van de finale verschillende 'opsporingsberichten' op het internet, waarin gezocht wordt naar de 'vermiste' Vanaken. Typische voetbalhumor. Een andere Antwerp-fan liet zich dan weer inspireren door de bekende stripreeks 'Waar is Wally'. 'Waar is Hans?', vraagt gebruiker Bosuilman zich af.

Ook Faris Haroun kreeg de vele grapjes in de mot. De aanvoerder van Antwerp, die in een interview na de finale liet optekenen dat hij enkele Club-spelers 'zeer hautain' vond, kon het niet laten om daar nog een dimensie aan toe te voegen. Op de vraag of hij Vanaken niet gezien had, reageerde Haroun via Instagram met een veelzeggende foto van zijn broekzak. Die was overigens leeg ...