Update: 'Anderlecht staat dicht bij definitieve verkoop van Roofe'

Update: 'Anderlecht staat dicht bij definitieve verkoop van Roofe'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 07:30zo 02-08-2020 om 07:30

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 11:15di 04-08-2020 om 11:15

RSC Anderlecht kon in de laatste oefenwedstrijden van de voorbereiding zaterdag geen beroep doen op Kemar Roofe. De spits sukkelt alweer met blessures en was niet fit. Dat heeft men ook bij Glasgow Rangers gezien.

De Schotse topploeg is op zoek naar een nieuwe spits omwille van het nakende vertrek van Alfredo Morelos. Roofe was één van de toptargets van Glasgow Rangers, maar daar heeft de ploeg van Steven Gerrard nu van afgezien. De club zoekt namelijk naar een spits die er altijd zal zijn. Roofe werd te blessuregevoelig bevonden, meldt TBR Football.

Bij Anderlecht kende Roofe nog niet al te veel plezier. De Engelse Jamaicaan streek geblesseerd neer in het Lotto Park en sukkelde van de ene blessure in de andere. Hij kon tijdens de periode dat hij wel op het veld stond, niet helemaal overtuigen. Inmiddels zou men bij Anderlecht ook niet weigerachtig staan tegenover een vertrek. De interesse in Roofe lijkt echter serieus bekoeld te zijn.

Update: Het Laatste nieuws meldt dat Roofe toch op weg is naar Rangers. De Schotse club en Anderlecht zouden in verregaande gesprekken verkeren. Het zou dan gaan om een definitieve verkoop. 'De prijs van de verkoop is niet bekend. Anderlecht wil noch bevestigen noch ontkennen', klinkt het bij het dagblad.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Anderlecht Roofe nodig?

Ja
16%
Nee
84%
(448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws