OHL-coach Brys: “Één zekerheid: winnaar van match tegen Beerschot, promoveert”

OHL-coach Brys: “Één zekerheid: winnaar van match tegen Beerschot, promoveert”

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 20:13vr 31-07-2020 om 20:13

Er werd beslist om komend seizoen met 18 ploegen aan te treden in 1A. Dat betekent dat zowel Beerschot en Oud-Heverlee Leuven promoveren. Coach Marc Brys van OHL blijft echter voorzichtig over de situatie.

OHL is klaar voor de wedstrijd tegen Beerschot. “Mijn ploeg, de staf en de hele club zijn klaar voor die promotie-return. Wij werken er al zeven weken, een oefenstage, een teambuilding en vijftig trainingen naartoe, zonder bijgedachten en met slechts één doel: de 1-0-nederlaag van de heenmatch uitwissen.”

“Of de wedstrijd al dan niet zou gespeeld worden en of hij al dan niet nog belang zou hebben, daar hielden wij ons niet door uit onze concentratie halen”, gaat Brys verder tegenover Het Laatste Nieuws. “En de vraag of wij voldoende kwaliteit in huis hebben om met succes in 1A van start te gaan, hebben wij ons nog niet gesteld.”

OHL en Brys blijven voorzichtig. “Wij hebben de voorbije zeven weken geen moment verder gedacht dan 2 augustus, de dag waarop misschien wel de belangrijkste match uit de geschiedenis van OHL zou worden gespeeld. Ik blijf erbij: wij moeten er zondag àlles aan doen om die 1-0-achterstand weg te werken, want je weet maar ooit. En het is het heel jammer dat wij dat zonder steun van onze twaalfde man moeten doen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Brys hier gelijk?

(102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws