Einde verhaal in Monaco, ook Kovac rekent niet meer op Chadli

Einde verhaal in Monaco, ook Kovac rekent niet meer op Chadli

22-07-2020 11:07
19

Nacer Chadli heeft nog een contract van één jaar bij AS Monaco. Toch is de kans klein dat de Rode Duivel ooit nog voor de ploeg uit het Prinsdom speelt.

AS Monaco is volop bezig aan haar voorbereiding op het aankomende seizoen. Het oefende ondertussen al tegen Cercle Brugge (2-0 zege). Chadli was tegen groen en zwart niet van de partij.

Ondertussen stelde Monaco Nico Kovac aan als nieuwe trainer. De Kroaat begint met een oefenmatch tegen Standard. Voor het duel tegen de Rouches selecteerde Kovac 23 spelers. Chadli staat niet op de lijst. 

Opvallend, Monaco merkte nog op dat er slechts twee spelers van de A-kern afwezig zijn tegen Standard. Het gaat om Pietro Pellegri en Guillermo Maripán. Over Chadli wordt niet gesproken, waardoor het duidelijk lijkt dat ze in het Prinsdom niet meer op de Rode Duivel rekenen. Chadli hervatte ondertussen wel de training bij Monaco, maar op speelminuten lijkt hij niet meer te moeten hopen.

Vorig seizoen kwam Chadli op huurbasis uit voor RSC Anderlecht. Paars-wit wilde wel met hem verder gaan, maar vond geen oplossing om Chadli nog een jaar te huren of te kopen. Ondertussen viel zijn naam al bij Club Brugge.