'36-jarige Biebauw degradeert mee met Roeselare naar Eerste Nationale'

'36-jarige Biebauw degradeert mee met Roeselare naar Eerste Nationale'

22-07-2020 07:48
1

KSV Roeselare begint aan een nieuw hoofdstuk. De West-Vlamingen zouden naar verluidt nieuwe investeerders gevonden hebben met een link met Sporting Lissabon. Om dat kracht bij te zetten wordt er werk gemaakt van transfers. De eerstvolgende zal wellicht die van Wouter Biebauw (36) zijn.

Via Twitter maakt de 36-jarige doelman bekend dat hij een akkoord heeft bereikt met Roeselare over een nieuw contract. Het betreft wel een mondelinge overeenkomst, maar deze week nog wordt de deal geofficialiseerd, aldus Biebauw. Ondanks de degradatie naar Eerste Nationale (voordien Eerste Amateur) blijft hij zijn club trouw. Het zal zijn vijfde seizoen op een rij worden op Schiervelde.

Dat Roeselare een nieuwe weg is ingeslagen moge duidelijk zijn. Zo haalde de club deze week ook al Ngongca Anele (32) vast. De Zuid-Afrikaan voetbalde jarenlang voor KRC Genk en hij komt nu over van Mamelodi Sundowns. Karel Fraeye werd dan weer de nieuwe hoofdtrainer van Roeselare. De West-Vlamingen willen snel terugkeren naar het profvoetbal.