Makelaar De Bruyne over 'waanzinnig' aanbod: Kon 60 miljoen euro verdienen

Makelaar De Bruyne over 'waanzinnig' aanbod: "Kon 60 miljoen euro verdienen"

18-07-2020 14:20
1

Nu Manchester City zeker is dat het ook volgend seizoen mag aantreden in de Champions League, lijkt er geen twijfels meer te bestaan dat Kevin De Bruyne de Citizens trouw al blijven. Er doken langs alle kanten geruchten op, die volgens zijn makelaar nooit concreet werden. Die vertelde dat er enkele jaren geleden zelfs interesse was vanuit Azië.

Patrick De Koster, makelaar van De Bruyne deed in Het Laatste Nieuws enkele ontwikkelingen uit de doeken van afgelopen maanden. Door de rechtszaak van Manchester City insinueerden verschillende media dat De Bruyne misschien wel moest vertrekken bij City. "Ik heb de laatste maanden geen telefoontjes gekregen voor De Bruyne", zegt hij.

Dat was enige tijd geleden wel anders. "Een paar jaar terug is er eens een informeel gesprek geweest", aldus De Koster. "Toen werd me droogweg verteld dat Kevin in China zestig miljoen euro per jaar kon krijgen." De makelaar voegt er nog aan toe dat de interesse nooit concreet werd, maar reageerde dat hij het aanbod "waanzinnig" vindt.