Dessers niet tevreden na debuut KRC Genk: “Goals? Die zullen wel vanzelf volgen”

Dessers niet tevreden na debuut KRC Genk: “Goals? Die zullen wel vanzelf volgen”

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 09:44do 16-07-2020 om 09:44

Cyriel Dessers maakte zijn officieus debuut bij KRC Genk in de oefenmatch tegen Union (3-1). De aanvaller scoorde niet, maar hij liet wel al veel goede dingen zien.

Dessers was na afloop toch niet tevreden over zijn wedstrijd. “Ik ben niet tevreden over mijn match, neen”, citeert Het Nieuwsblad. “Maar misschien ben ik wel te streng voor mezelf. Ik leg mezelf heel veel druk op om het hier goed te doen. Ik ben dan ook blij en trots dat ik eindelijk het shirt van mijn geliefkoosde club mag dragen.”

Dessers voelt zich goed bij KRC Genk. “Ik beschouw dit als een stap hogerop ten opzichte van Heracles en voorlopig verteer ik die goed. Aan mijn eerste weken in Genk hou ik een positief gevoel over. Ik ben in een fijne groep terechtgekomen met veel goede spelers. Bongonda en Ito hebben me echt al verbaasd op training.”

Dessers vergelijkt coach Hannes Wolf met vorige coach Frank Wormuth, eveneens een Duitser. “Alleen leggen ze hun accenten een beetje anders. Deze coach wil dat we tactisch flexibel zijn en hij hecht ook veel aandacht aan de combinaties. Die gaan al goed, vind ik. Ach, het gevoel zit gewoon goed. En de goals? Die zullen dan wel vanzelf volgen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Dessers slagen bij KRC Genk?

(272 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws