Beerschot is klaar voor promotiefinale: Lockdown heeft goesting verhoogd

Beerschot is klaar voor promotiefinale: "Lockdown heeft goesting verhoogd"

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 15:45zo 12-07-2020 om 15:45

Op 2 augustus maken OH Leuven en Beerschot onder elkaar uit wie volgend seizoen zal aantreden in 1A. De uitploeg bereidt zich daar momenteel op voor tijdens een stage in Duitsland. Volgens 'head of performance' Pieter Jacobs zit het wel snor binnen de groep.

Zo zegt hij op de clubwebsite dat hij tevreden is met het niveau op training. "Net als de weken ervoor zijn de spelers gretig en gedisciplineerd", lezen we. "Dat heeft te maken met de lockdown. Ze hebben gewoon veel goesting om te voetballen en samen te zijn."

Bij Beerschot wordt voortdurend gefocust op de cruciale match tegen OHL. "Die eerste wedstrijd is meteen een heel belangrijke en dat zie je aan de inzet en de instelling van het team", duidt Jacobs. "Ondanks de voortdurende nieuwsstroom en de onzekerheid over het format, laat deze groep zich niet afleiden. Enkel 2 augustus telt."

Bij OHL moeten ze niet verwachten dat die partij een zondagswandeling wordt. "Alle spelers zijn mee in het verhaal en schuwen het werk niet", legt Jacobs uit. "Op deze stage is er echt geen enkele speler die de kantjes eraf loopt. De cijfers bewijzen dat ook en de vorm zit goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie maakt het meeste kans op de promotie?

(77 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws